Kktc Sulama Tüneli - Kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti kktc cumhurbaşkanı ersin tatar, kktc sulamaları i̇letim tüneli'nin açılışı ve kktc'nin sulama iletim tünel hatlarındaki gelişmeyle hem güzelyurt hem de mesarya ovaları anadolu suyu ile buluşacak ve buradaki üretsel yapımımızın verimliliği artırılacak.

Kktc Sulama Tüneli - Kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti kktc cumhurbaşkanı ersin tatar, kktc sulamaları i̇letim tüneli'nin açılışı ve kktc'nin sulama iletim tünel hatlarındaki gelişmeyle hem güzelyurt hem de mesarya ovaları anadolu suyu ile buluşacak ve buradaki üretsel yapımımızın verimliliği artırılacak.. Güzelyurt ovası sulama iletim yapıları daha önce yer altı sularıyla sulanan 18 bin 730 dekar araziye su iletilecektir. Cumhurbaşkanı erdoğan'ın konuşmasından satır başları: Kktc sulamaları i̇letim tüneli işık görünme töreni bugün gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, kktc'ye su sağlayan hattın iletim tüneli açılışını gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı ersin tatar törende yaptığı konuşmasında, bugün bir hayalin gerçekleşmesinin gururunu yaşıyoruz diyerek kıbrıs'a su getirilmesi projesinin başlangıçta bir hayal olarak görüldüğünü ancak bu projenin hayata geçtiğini görmekten dolayı duyduğu büyük.

Tarımsal sulama için kullanılan kaynaklara tuzlu su karışmıştır. Tc cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, kktc sulamaları i̇letim tüneli işık görünme töreni'ne canlı bağlantıyla katıldı. Pakdemirli, burada yaptığı konuşmada, bugün, kktc'nin verimli topraklarını, ülkemizin bereketli sularıyla buluşturmak için 277 milyon lira maliyetli sulama i̇letim tüneli'nin hizmete. Törende konuşan cumhurbaşkanı ersin tatar, bugün tünelin açılışının ardından hem güzelyurt hem mesarya ovalarının anadolu suyuyla buluşmasıyla toprağın veriminin artacağını ve tüm tarımsal faaliyetlere yeni bir ivme kazandırılacağını kaydetti. Cumhurbaşkanı erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Son Dakika Turkiye Den Kktc Ye Can Suyu Asrin Projesi Bugun Hizmete Giriyor Baskan Erdogan Canli Baglantiyla Katilacak
Son Dakika Turkiye Den Kktc Ye Can Suyu Asrin Projesi Bugun Hizmete Giriyor Baskan Erdogan Canli Baglantiyla Katilacak from iaahbr.tmgrup.com.tr
Erdoğan, kktc sulama i̇letim tüneli açılış töreni'ne katıldı. Bakan pakdemirli törende yaptığı konuşmada, bugün, kktc'nin verimli topraklarını, ülkemizin bereketli sularıyla buluşturmak için 277 milyon lira maliyetli sulama i̇letim tüneli'nin hizmete alınmasının mutluluğunu yaşıyoruz. ifadelerini kullandı. Tarım alanlarında yaşanan sulama sorununu ortadan kaldırmak için başlatılan ve inşaatı tamamlanan kktc sulamaları i̇letim tüneli işık görünme töreni gerçekleşecek. Erdoğan, kktc sulama i̇letim tüneli açılış töreni'ne katıldı. Sulama projemizde suyu temin edecek 5.7 kilometre uzunluğunda iletim tünelinde ışığı göreceğiz. Tarımsal sulama için kullanılan kaynaklara tuzlu su karışmıştır. Kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti topraklarına bereket katacak olan kktc sulamaları i̇letim tüneli bugün hizmete alındı. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, kktc sulamaları i̇letim tüneli işık görünme töreni'ne vahdettin köşkü'nden canlı bağlantıyla katıldı.

Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, kktc sulama.

Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli ile kktc tarım ve doğal kaynaklar bakanı nazım çavuşoğlu, kuzey kıbrıs'ta yürütülen içme ve sulama suyu projelerinin, ülkenin ekonomisini güçlendireceğini söyledi. Tarımsal sulama için kullanılan kaynaklara tuzlu su karışmıştır. Kktc sulamaları i̇letim tüneli işık görünme töreni. Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli ile kktc tarım ve doğal kaynaklar bakanı nazım çavuşoğlu, kuzey kıbrıs'ta yürütülen içme ve sulama suyu projelerinin, ülkenin ekonomisini güçlendireceğini söyledi. Cumhurbaşkanı ersin tatar törende yaptığı konuşmasında, bugün bir hayalin gerçekleşmesinin gururunu yaşıyoruz diyerek kıbrıs'a su getirilmesi projesinin başlangıçta bir hayal olarak görüldüğünü ancak bu projenin hayata geçtiğini görmekten dolayı duyduğu büyük. Tarım alanlarında yaşanan sulama sorununu ortadan kaldırmak için başlatılan ve inşaatı tamamlanan kktc sulamaları i̇letim tüneli işık görünme töreni gerçekleşecek. Kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti topraklarına bereket katacak kktc sulamaları i̇letim tüneli bugün hizmete alınıyor. Tarım alanlarında yaşanan sulama sorununu ortadan kaldırmak için başlatılan ve inşaatı tamamlanan kktc sulamaları i̇letim tüneli işık görünme töreni gerçekleşecek. Berkan yıldırım 2 saat önce. Güzelyurt'ta düzenlenen kktc sulamaları i̇letim tüneli işık görünme töreni'ne, türkiye cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan vahdettin köşkü'nden canlı bağlantıyla katıldı. Projenin tamamlanmasıyla tarım sektörü çağ atlayacak cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, kktc sulamaları i̇letim tüneli işık görünme töreni'ne vahdettin. Tc tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli de, bugün kktc'nin verimli topraklarını, ülkelerinin bereketli sularıyla buluşturmak için 277 milyon tl maliyetli sulama i̇letim tüneli'nin hizmete alınmasının mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Cumhurbaşkanı erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Kktc'nin güzelyurt bölgesinde, kktc sulamaları i̇letim tüneli işık görünme töreni. Güzelyurt'ta düzenlenen kktc sulamaları i̇letim tüneli işık görünme töreni'ne, türkiye cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan vahdettin köşkü'nden canlı bağlantıyla katıldı. Kktc sulamaları i̇letim tüneli işık görünme töreni bugün yapıldı törende konuşan cumhurbaşkanı ersin tatar, bugün tünelin açılışının ardından hem güzelyurt hem mesarya ovalarının anadolu suyuyla buluşmasıyla toprağın veriminin artacağını ve tüm tarımsal faaliyetlere yeni bir ivme kazandırılacağını kaydetti. Kktc sulama i̇letim tüneli'nin önemine de dikkat çeken erdoğan, projenin tamamlanmasıyla birlikte tarım sektörünün çağ atlayacağını. Törene çavuşoğlu ve pakdemirli'nin yanı sıra kktc.

Kktc Sulamalari Iletim Tuneli 22 Mayis Ta Hizmete Aliniyor
Kktc Sulamalari Iletim Tuneli 22 Mayis Ta Hizmete Aliniyor from www.kibrispostasi.com
Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli ile kktc tarım ve doğal kaynaklar bakanı nazım çavuşoğlu, kuzey kıbrıs'ta yürütülen içme ve sulama suyu projelerinin, ülkenin ekonomisini güçlendireceğini söyledi. Erdoğan, kktc sulama i̇letim tüneli açılış töreni'ne katıldı cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, kktc sulamaları i̇letim tüneli işık görünme töreni'ne vahdettin köşkü'nden canlı bağlantıyla katıldı. Cumhurbaşkanı ersin tatar törende yaptığı konuşmasında, bugün bir hayalin gerçekleşmesinin gururunu yaşıyoruz diyerek kıbrıs'a su getirilmesi projesinin başlangıçta bir hayal olarak görüldüğünü ancak bu projenin hayata geçtiğini görmekten dolayı duyduğu büyük. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, kktc sulama. Sayın cumhurbaşkanı aziz kardeşim ersin tatar, kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti hükümetinin kıymetini üyeleri, değerli kardeşlerim. Tarım alanlarında yaşanan sulama sorununu ortadan kaldırmak için başlatılan ve inşaatı tamamlanan kktc sulamaları i̇letim tüneli işık görünme töreni gerçekleşecek. Kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti kktc cumhurbaşkanı ersin tatar, kktc sulamaları i̇letim tüneli'nin açılışı ve kktc'nin sulama iletim tünel hatlarındaki gelişmeyle hem güzelyurt hem de mesarya ovaları anadolu suyu ile buluşacak ve buradaki üretsel yapımımızın verimliliği artırılacak. Kktc sulama projelerinin bitmesiyle ekilebilir arazilerin yüzde 74'ü sulamaya açılacak tarım ve orman bakanı dr.

Törende konuşan cumhurbaşkanı ersin tatar, bugün tünelin açılışının ardından hem güzelyurt hem mesarya ovalarının anadolu suyuyla buluşmasıyla toprağın veriminin artacağını ve tüm tarımsal faaliyetlere yeni bir ivme kazandırılacağını kaydetti.

Erdoğan, kktc sulama i̇letim tüneli açılış töreni'ne katıldı. Kktc sulama i̇letim tüneli açılış töreni… cumhurbaşkanı erdoğan: Kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti topraklarına bereket katacak kktc sulamaları i̇letim tüneli bugün hizmete alınıyor. Törene çavuşoğlu ve pakdemirli'nin yanı sıra kktc. Berkan yıldırım 2 saat önce. Tarım alanlarında yaşanan sulama sorununu ortadan kaldırmak için başlatılan ve inşaatı tamamlanan kktc sulamaları i̇letim tüneli işık görünme töreni gerçekleşecek. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. 97 bin 200 dekar arazi ilk kez sulama suyuyla buluşacaktır. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, kktc sulama. 22 mayıs 2021 ekonomi 29 views Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli ile kktc tarım ve doğal kaynaklar bakanı nazım çavuşoğlu, kuzey kıbrıs'ta yürütülen içme ve sulama suyu projelerinin, ülkenin ekonomisini güçlendireceğini söyledi. Cumhurbaşkanı ersin tatar törende yaptığı konuşmasında, bugün bir hayalin gerçekleşmesinin gururunu yaşıyoruz diyerek kıbrıs'a su getirilmesi projesinin başlangıçta bir hayal olarak görüldüğünü ancak bu projenin hayata geçtiğini görmekten dolayı duyduğu büyük. Kktc sulama tüneli projesi cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, 22 mayıs 2021'de yapılan kktc sulama tüneli işık görünme töreni'ne video konferans yoluyla katılarak yaptığı konuşmada, tarım yapılacak arazilerin sulamaya açılmasıyla yıllık 156 milyon liralık gelir artışı ve yaklaşık 10 bin kişilik ilave istihdam.

Kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti topraklarına bereket katacak olan kktc sulamaları i̇letim tüneli bugün hizmete alınıyor. Dünyada eşi benzeri olmayan asırlık bir rüyanın gerçeğe dönüştüğünü. Bakan pakdemirli törende yaptığı konuşmada, bugün, kktc'nin verimli topraklarını, ülkemizin bereketli sularıyla buluşturmak için 277 milyon lira maliyetli sulama i̇letim tüneli'nin hizmete alınmasının mutluluğunu yaşıyoruz. ifadelerini kullandı. Berkan yıldırım 2 saat önce. 22 mayıs 2021 ekonomi 29 views

Guzelyurt Ve Meserya Ovalarini Suya Kavusturacak Kktc Su Temin Projesi Sozlesmesi Ankara Da Imzalandi
Guzelyurt Ve Meserya Ovalarini Suya Kavusturacak Kktc Su Temin Projesi Sozlesmesi Ankara Da Imzalandi from www.kibrishabersitesi.com
Kktc sulamaları i̇letim tüneli işık görünme töreni bugün yapıldı törende konuşan cumhurbaşkanı ersin tatar, bugün tünelin açılışının ardından hem güzelyurt hem mesarya ovalarının anadolu suyuyla buluşmasıyla toprağın veriminin artacağını ve tüm tarımsal faaliyetlere yeni bir ivme kazandırılacağını kaydetti. Kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti topraklarına bereket katacak kktc sulamaları i̇letim tüneli bugün hizmete alınıyor. Kktc'nin güzelyurt bölgesinde, kktc sulamaları i̇letim tüneli işık görünme töreni. 0 6 2 dakika okuma süresi. Berkan yıldırım 2 saat önce. Oktay, anadolu'nun suyunu kıbrıs türk halkına ulaştıran projemizin tarımsal sulama ayağını da en hızlı şekilde hayata geçirerek kktc'nin toprağına, bağına, bostanına bereket katacağımızın müjdesini daha önceden vermiştik dedi. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, kktc'ye su sağlayan hattın iletim tüneli açılışını gerçekleştirdi. Törende konuşan cumhurbaşkanı ersin tatar, bugün tünelin açılışının ardından hem güzelyurt hem mesarya ovalarının anadolu suyuyla buluşmasıyla toprağın veriminin artacağını ve tüm tarımsal faaliyetlere yeni bir ivme kazandırılacağını kaydetti.

Tc cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, kktc sulamaları i̇letim tüneli işık görünme töreni'ne canlı bağlantıyla katıldı.

Ömrü dolmuş formüllerle zaman kaybedilmemeli. Kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti topraklarına bereket katacak olan kktc sulamaları i̇letim tüneli bugün hizmete alındı. Cumhurbaşkanı ersin tatar, kktc sulama i̇letim tüneli işık görünme töreni'ne katıldı. Kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti topraklarına bereket katacak kktc sulamaları i̇letim tüneli bugün hizmete alınıyor. Kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti (kktc) cumhurbaşkanı ersin tatar, 'kktc sulamaları i̇letim tüneli'nin açılışı ve kktc'nin sulama iletim tünel hatlarındaki gelişmeyle hem güzelyurt. Erdoğan, kktc sulama i̇letim tüneli açılış töreni'ne katıldı. Törene türkiye cumhurbaşkanı yardımcısı fuat oktay ve türkiye tarım ve orman. Tarımsal sulama için kullanılan kaynaklara tuzlu su karışmıştır. Kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti kktc cumhurbaşkanı ersin tatar, kktc sulamaları i̇letim tüneli'nin açılışı ve kktc'nin sulama iletim tünel hatlarındaki gelişmeyle hem güzelyurt hem de mesarya ovaları anadolu suyu ile buluşacak ve buradaki üretsel yapımımızın verimliliği artırılacak. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, kktc sulamaları i̇letim tüneli işık görünme töreni'ne vahdettin köşkü'nden canlı bağlantıyla katıldı. Kktc sulamaları i̇letim tüneli işık görünme töreni. Kktc sulama i̇letim tüneli'nin önemine de dikkat çeken erdoğan, projenin tamamlanmasıyla birlikte tarım sektörünün çağ atlayacağını. Dünyada eşi benzeri olmayan asırlık bir rüyanın gerçeğe dönüştüğünü.

Kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti kktc cumhurbaşkanı ersin tatar, kktc sulamaları i̇letim tüneli'nin açılışı ve kktc'nin sulama iletim tünel hatlarındaki gelişmeyle hem güzelyurt hem de mesarya ovaları anadolu suyu ile buluşacak ve buradaki üretsel yapımımızın verimliliği artırılacak kktc. Erdoğan, kktc sulama i̇letim tüneli açılış töreni'ne katıldı.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook